Zwangerschapsmassage

Dit is een ontspanningsmassage voor de zwangere vrouw, waarbij de rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten worden gemasseerd. (Uw buik wordt echter niet gemasseerd.) Dit kan op een Prenataltafel met een buik- en borstuitsparing, zodat u op uw buik kunt liggen of, indien wenselijk, in een zijligging of op een stoel. Voor zwangerschapsmassage geldt dat, indien u minder mobiel bent tijdens uw zwangerschap, de massage ook bij u thuis gegeven kan worden.

Keuze buik-, zijligging of zittendzwangerschaps
Mocht u in de studio gemasseerd worden, kunt u op een speciale Prenatal tafel liggen. Eindelijk kunt u weer eens op de buik liggen! Uw buik ligt in een verstelbare band in een uitsparing, zodat uw buik niet in het luchtledige ligt. Daarnaast kunnen de borsten tijdens de zwangerschap extra gevoelig zijn. Door de borstuitsparing hoeft u hier bij de buikligging geen last meer van te hebben.

In een zijligging op de tafel is uiteraard ook mogelijk. Als u op uw zij ligt, zal ik uw hoofd en buik ondersteunen met een kussen en, indien wenselijk, ook een kussen tussen uw benen plaatsen, zodat u niet scheef en lekker comfortabel ligt.

Als ik bij u thuis masseer, neem ik een opklapbare massagetafel mee, maar u kunt ook kiezen voor een deelmassage voor de rug, nek, hoofd en schouders waarbij u op een stoel kunt zitten. Hierbij zit u met uw armen en hoofd voorover leunend op een kussen op een tafel.

Kleding
U kunt in alle gevallen uw ondergoed aanhouden en u wordt afgedekt met handdoeken. Alleen bij het gedeelte wat op dat moment gemasseerd wordt, wordt de handdoek teruggeslagen. Zo blijft u lekker warm tijdens de massage. Draag s.v.p. een BH met achtersluiting, zodat ik bij het masseren van de rug de bandjes opzij kan schuiven en u geen olie krijgt op uw BH.

De zwangerschapsmassage die ik geef, verlicht veel voorkomende zwangerschapsklachten, zoals het vasthouden van vocht en rugklachten en geeft u even een moment voor uzelf.

Ontwerp: Lefontwerp.nl |  Realisatie: Notice This - Media Creators © 2019 joyswellnessstudio.nl