Wellness op de zaak

Denkt u bij duurzame inzetbaarheid ook aan het personeel?

Veel bedrijven denken nog steeds dat stoelmassages voor het personeel een te grote kostenpost is, terwijl dat in veel gevallen niet zo hoeft te zijn. Het geven van stoelmassages aan het personeel kan een groot verschil maken voor het welbevinden, functioneren en ziekteverzuim. Denk bijvoorbeeld eens aan personeel in de bouw en de zorg, waarbij de rug en schouders zwaar belast worden. Maar ook als je vaak achter je computer zit kun je last van je nek, schouders en armen krijgen. Daarnaast kan iedereen die stress of werkdruk ervaart last krijgen van constante spanning en/of pijn in het lichaam. Naast het feit dat een stoelmassage gezond is voor lichaam en geest houdt je je personeel scherp door een kleine onderbreking te geven in de vorm van een stoelmassage. Ik heb maar 10 min. per persoon nodig om dat verschil te maken. Zeker omdat ik ook strekkingen en bewegingsadvies geef kan een stoelmassage heel waardevol zijn.

Bent u niet overtuigd? Vraag dan naar een gratis demonstratie op de zaak en ervaar het zelf! Dan kunt u vervolgens vrijblijvend met mij in gesprek gaan.

 

iStock_000018321480_Large

 

Stoelmassage op het werk heeft fiscale voordelen.

Onder bepaalde voorwaarden is stoelmassage volgens de belastingdienst een vrije verstrekking, waardoor u als werkgever de kosten voor stoelmassage kunt opvoeren als bedrijfskosten.

Voorwaarden:
– U hebt als werkgever een arboplan
– De massage maakt in redelijkheid deel uit van het arboplan
– De massage vindt plaats tijdens werktijd
– De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen
РEr is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer

Ontwerp: Lefontwerp.nl |  Realisatie: Notice This - Media Creators © 2019 joyswellnessstudio.nl