nieuws

NIEUW! KINDERMASSAGE EN HOOFDPIJNMASSAGE

kindermassagehoofdpijn

JOY’S WELLNESS STUDIO OP DE BEURS INZAKE DUURZAME INZETBAARHEID

Namens Countus bedrijfs/personeels adviseurs stoelmassages gegeven.

 

beurs duurzame inzetbaarheid stoelmassage beurs2 stoelmassage beurs3stoelmassage beurs1

 

 

 

DUURZAME INZETBAARHEID BIJ JOY’S WELLNESS STUDIOiStock_000018321480_Large

Overal hoor je de term “duurzaam”. Denkt men op jouw werkvloer ook aan duurzame inzetbaarheid van het personeel? Hoe vaak hoor je klachten als een muisarm, frozen shoulders, pijnlijke schouders en nek of nog vervelender een zere rug? Terwijl zoveel klachten voorkomen kunnen worden door regelmatig een stoelmassage te ontvangen.

Met de westerse stijl van stoelmassage kom je al een heel eind. Wil je echt beweging krijgen in de rugspieren en ruimte maken in de schouder en nek moeten hiernaast echt shiatsu en yoga oefeningen worden uitgevoerd op de stoel.

Bij Joy’s Wellness Studio is dit mogelijk. Ik heb een eigen stijl bedacht, waarbij ik al mijn kennis op westers en oosters massagegebied combineer en ook mijn yoga ervaring verwerk in mijn stoelmassage. Tevens geef ik bewegingsadvies om veel voorkomende klachten te verminderen en zelfs voor te zijn.

Bel voor vrijblijvende informatie 06-14189031 of mail naar info@joyswellnessstudio.nl. Kijk wat er mogelijk is voor jou en je collega’s en ervaar het verschil bij een gratis demonstratie op de werkvloer.

“Binnen 10 minuten een wereld van verschil!”

 

 

UITBREIDING WELLNESSTEAM EN WELLNESSPAKKETman en vrouw massage

Met trots stel ik jullie mijn nieuwe wellness collega’s voor: Amanda Swiersema (schoonheidsspecialiste/visagiste), Sietske Slinger (masseur), Odine de Bruine (schoonheidsspecialiste/visagiste), Marion Messink (masseur), Jacqueline Groothaar (masseur), Miny Hondeveld (masseur), Samantha Koerhuis (visagiste).

Met dit prefessionele team kunnen wij u een uitgebreid wellnesspakket voor op locatie aanbieden. U heeft de keuze uit: Workshop visagie, Kleurenanalyse, Wellness massage, Tuina massage, Gezichtsbehandeling, Manicure, Lomi Lomi massage, Indiase hoofdmassage, Bamboe massage, Kruidenstempel massage, Professionele wimper extensions zetten, Stoelmassage, Zwangerschapsmassage, Anti-hoofdpijn massage, Indonesische pitjit massage, Baby massage en baby yoga, Rebozo massage, Reiki massage, Edelsteen massage en Sportmassage.

Dus heeft u wat te vieren? Heeft u een vriendinnendag of familiedag? Wilt u uw personeel in de watten leggen? Heeft u een vrijgezellenfeest voor dames? Of verblijft u in een van onze wellness vakantiewoningen waar Joy’s Wellness Studio mee samenwerkt? Ik kom graag met mijn wellnessteam naar u toe. U kunt kiezen uit een van de wellness pakketten, maar ik maak ook een pakket voor u op maat. Bel 06-14189031 of mail naar info@joyswellnessstudio.nl voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

 

SAMENWERKING VAKANTIEWONING DE STELTENBERG IN TERWOLDE

In deze prachtige onder architectuur verbouwde kapschuur kunt u ook gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten. De sfeervolle woning biedt plaats aan 4 personen en beschikt over een sauna! De woning ligt in een prachtig landschap vlak aan de dijk bij de IJssel.

 

steltenberg1 de steltenberg 2 de steltenberg 4

 

 

SOCIAL MEDIA FACEBOOK EN TWITTER

Joy’s Wellness Studio is nu ook te volgen op Twitter en Facebook. Dus wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke akties etc. volg mij dan op Twitter of Facebook! Onderaan deze pagina vind u de linkjes! Bij de 100-ste like op Facebook, zal een loting plaatsvinden onder alle likes en kunt u een massage naar keuze winnen van 60 minuten!

 

WELLNESS IN MONGOOLSE YURT

Op 21 december jl. hebben wij een wellnessdag georganiseerd in een Mongoolse yurt. Een prachtlokatie waar we zeker vaker gebruik van gaan maken.  Bijgaand een paar foto’s om sfeer te proeven. Iedereen bedankt voor jullie komst en jullie gezelligheid!

DSC_0042 (2) DSC_0040 (2)

 

 

 

 

 

 

 

SAMENWERKING MET VAKANTIEWONING ‘T GROOTENHUIS IN DEN NUL

Vanaf heden kunnen alle gasten die een verblijf boeken bij deze prachtige vakantiewoning extra wellness behandelingen reserveren in hun vakantieverblijf. Joy’s Wellness Studio heeft diverse pakketten samengesteld in diverse prijsklasses. De vakantiewoning beschikt over een grote zwemspa en een sauna en ligt aan de Rijksstraatweg in Den Nul. De woning biedt ruimte aan 12 personen. Onder het tabblad “Wellness aan huis” treft u een nieuw tabblad “Wellness in uw vakantieverblijf”, waar de wellnesspakketten staan beschreven. We hopen op een goede samenwerking!

Sfeerimpressie vakantiewoning ’t Grootenhuis

sauna 't Grootenhuis   zwemspa 't Grootenhuis

 

 

 

 

 

 

INDRUK WELLNESSDAG BIJ ATELIER ECKHARDT

Het was weer erg gezellig op de wellnessdag. Bedankt voor jullie komst en jullie leuke reakties! Op naar de volgende wellnessdag!

IMG_20131117_114411 IMG_20131117_114419 IMG_20131117_114449

 

INDRUK WELLNESSDAG BIJ OMNI MOBILAE TE RAALTE

De sfeer was uitstekend! Leuke, gezellige en vooral hartelijke groep mogen verwennen. Iedereen ging voldaan naar huis en hebben aangegeven vaker gebruik te willen maken van een van onze wellnessdagen. Iedereen bedankt voor de fijne dag. We hebben zelf ook enorm genoten en kijken uit naar onze volgende wellnessdag.

DSC_0022 DSC_0025 DSC_0028 DSC_0030 DSC_0043 DSC_0040

 

 

Ontwerp: Lefontwerp.nl |  Realisatie: Notice This - Media Creators © 2019 joyswellnessstudio.nl